Expériences de traduction ...
Blog de Michel Politis, Professeur au Département de Langues Étrangères, de Traduction et d'Interprétation de l'Université ionienne (Corfou - Grèce)

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Εγγραφές για τη συμμετοχή στο 9ο Συνέδριο «Ελληνική Γλώσσα και Ορολογία» (7-9 Νοεμβρίου 2013)

Προς τους φίλους και τα μέλη της ΕΛΕΤΟ

Αγαπητοί φίλοι,

Σας υπενθυμίζω ότι ως τις 20-09-2013 οι εγγραφές για τη συμμετοχή στο 9ο Συνέδριο «Ελληνική Γλώσσα και Ορολογία» (7-9 Νοεμβρίου 2013) γίνονται με μειωμένο κόστος συμμετοχής. Για τον λόγο αυτό επισυνάπτω στο παρόν το έντυπο της αίτησης εγγραφής, την οποία όμως μπορείτε να κατεβάσετε και από την ιστοσελίδα: http://www.eleto.gr/download/Conferences/9th%20Conference/9thHeLaTerm-2013-Form_GR.rtf . Εντός των ημερών θα αναρτηθεί και το ακριβές πρόγραμμα του Συνεδρίου στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου: http://www.eleto.gr/gr/Conference09.html

Επίσης, σας πληροφορώ ότι αμέσως πριν από το Συνέδριο, το πρωινό της 7ης Νοεμβρίου 2013, θα διεξαχθεί διεθνής Ημερίδα (Συμπόσιο) που διοργανώνει η ΕΛΕΤΟ από κοινού με την Ευρωπαϊκή Ένωση Ορολογίας (EAFT), με θέμα: National Languages and Terminology in Higher Education, Science & Technology και ομιλητές από διάφορα ΑΕΙ της Ευρώπης. Η Ημερίδα θα διεξαχθεί στο κτήριο Κωστής Παλαμάς του ΕΚΠΑ. Η συμμετοχή στην Ημερίδα θα είναι ελεύθερη. Εντός των ημερών θα αναρτηθεί και το ακριβές πρόγραμμα της Ημερίδας στον ιστότοπο της ΕΛΕΤΟ.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Κώστας Βαλεοντής Πρόεδρος της ΕΛΕΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: